Vardagsliv

Idag blir det en rolig dag

Idag blir det en rolig dag. Eller kan man kalla det en rolig dag ? Jag har i alla fall en del saker att se fram emot som jag vill göra.

Idag blir det en rolig dag

I förgår fick jag ett paket hemlevererat och jag ska sätta mig ner och lära mig ett helt nytt system. Jag har haft en personlig dator som har gett upp efter många år på nacken. Och nu när jag snart ska lämna tillbaka min arbetsdator har jag köpt mig en ny. En mac !

Men innan jag sätter mig ner framför den ska jag göra lite andra saker. Jag kommer sitta framför datorn en stund, och jag ska hem en sväng till mamma.

Igår fredag var jag hem en sväng till mamma och passade då på att ta ett litet kort på henne 💕

mamma

Mamma som varit så duktig och gjort en kycklinggryta åt “grabbarna” som brukar komma hem till henne på fredagar och äta lunch.

Jag hjälpte henne och tog fram tallrikar, bestick och glas och förberedde risvatten och ris så det bara var och sätta på.

Och nästa fredag när jag har semester kan jag hjälpa henne hela dan och vara med på lunchen.

Fredagsmiddag

Jag tog fram lite lax igår till middagen. Vi hade fryst ner “stjärt-biten” från en lax vi tidigare köpt. Den är ju lite tunnare och smalare så vi använde den till att göra en lax-sås till pasta som blev jättegod. Och enkel att göra.

lax-sås

Idag är det lördag och då blir det kött. Har tagit fram en bit oxfilé från frysen. Sen får vi se vad det blir till denna.

Kaffet är uppdrucket och jag ska ta nått att äta och sen sätta mig framför datorn igen.

– I will be back –