Jobba hemma, Vardagsliv

Härligt med fågelkvitter

Härligt med fågelkvitter

Tisdag idag och nya möjligheter. Hoppas vi på 🤣 Ja, jag kommer i alla fall ägna mig åt en sak i taget så att dagen inte blir lika snurrig som igår. Då blir kvällen så avslagen igen som den blev igår.

Härligt med fågelkvitter

I söndags förberedde jag fåglarnas matbord och sedan dess är det mycket fågelkvitter i vår trädgård. Dom är ju lite fega så själva ställningen står längre bort i trädgården så att dom kan sitta i lugn och ro och äta.

fågelkvitter

Ljus

Efter arbetsdagen igår kände jag att jag behövde lite frisk luft och komma ut ur huset ett tag. Jag åkte till Åkermyntan och smet in på Lidl. Visste att dom skulle ha ljusslingor och annat denna vecka och ville egentligen bara gå runt och kolla lite. Och få med mig en grädde till middagen.

Självklart fick jag med mig två ljus i alla fall. Eller kanske fler ljus, men dom jag tände igår var såna där med batterier och lyser i 6 timmar och släcks automatisk.

Jag satte dom i två lyktor som jag har på golvet i vardagsrummet.

ljus

Då det är tisdag så blir det handling som vanligt. Får en liten lista av mamma och sen åker jag och fixar det åt henne. Det  blir väl lite till mig också antar jag.

Jag ska göra klart lite här då jag har vår frisläppning denna vecka till kl 13. Sen kan jag andas lite mer och få undan annat.