Jobba hemma, Vardagsliv

Nu är det inte många dar kvar

Måndag och riktigt höstigt ute – det blåser och när jag gick upp stod det +2,5 grad på termometern. Tofflor och jacka när jag gick ut med hundarna i trädgården. Brrr !

Nu är det inte många dagar kvar

10 arbetsdar kvar och sen är jag arbetsbefriad. Det är många blandade känslor.

Men det är bara att bita ihop och sätta fart med nått nytt här i livet. Jag har ju min enskilda firma och jag måste lära mig allt när det gäller detta för jag kan egentligen ingenting.

Igår var Christer och jag iväg på förmiddagen och gjorde några snabba ärenden. Då jag köpt en mac så passade inte min mus till den så en liten kopplingssladd köptes, Christer skulle också ha några saker så vi var både på Jula och Biltema och fixade dom innan vi tankade bilen på vägen hem.

Väl hemma så satte jag igång och gjorde lite nytta. Blommorna behövdes tas hand om och i arbetsrummet på övervåningen behövde mina tomatsticklingar få lite kärlek. Två stycken hade växt på sig så mycket så dom fick jag stoppa ner i krukor. Det blir visst fler och fler. Ha ha !

Dessutom hittade jag mina frön som jag köpt för ett tag sedan som “Nelson Garden” tagit fram – så året runt. Dom tänker jag pyssla med  när jag slutat att arbeta. Lite roligt faktiskt. Jag har både chilipeppar och tomater.

Jag passade också på att börja städa undan mina arbetssaker och vissa papper åkte i pappersåtervinningen och vissa saker i en påse som ska tillbaka till kontoret fredagen den 30 oktober.

På kvällen gjorde vi en jättegod fläskfilégryta – eller det var väl jag som gjorde – från boken Middagstips som Jennys matblogg skrivit. Den ligger fortfarande framme då jag ska ta några recept därifrån för att få lite omväxling på maten i veckan.

Jennys matblogg

 

I morse när vi skulle gå upp försökte Lillan krypa ner i sängen så gott hon kunde,  men nyfiken som hon är så stack hon till slut ut nosen för att se vad vi gjorde.

Nu är klockan 7 och jag ska börja jobba lite. Då jag var ledig i fredags ligger det nog lite mail att ta hand om.

~ Ha en underbar måndag ~