Jobba hemma, Vardagsliv

Var fick mannen luft ifrån

Måndag kväll och dagen har inneburit arbete och nytta hemma som gick av bara farten fast det inte var planerat.

Var fick mannen luft ifrån

Vanligtvis när Christer kommer hem från sin arbetsdag så brukar den innehålla en kaffe, kanske en smörgås eller nått om han inte hunnit med nån lunch och sen brukar han sitta och skriva klart sina arbetsorder och prata med sin chef i telefon. Inget konstigt alls.

Men  i dag hände nått. Ha ha !

Då vi tittat på hur vädret ska bli dom närmsta dagarna så gick jag ut när jag slutat jobba och plockade in mina keramiksaker jag har i trädgården. Vem vill stå i kanske regn och göra det ? Ja, visst kan man sätta på sig kläder, men allt är ju blött om man sätter in det.

Och helt plötsligt står Christer i trädgården. Haha ! Han tog fram gräsklipparen och klippte gräset innan regn  kanske kommer i veckan.  Och sen tog han fram belysningen som vi brukar ha runt häcken. Självklart fick jag hjälpa till och dra ut den så vi fick testa att den funkade. Men nu sitter den där och jag har varit ute och tagit ett kort.

trädgårdsbelysning

När jag ändå var ute och klättrade i rabatter och häckar passsade jag på att fylla på ett litet smörgåsbord till fåglarna,

Jag har sen suttit framför datorn en stund – privat och fixat lite. Det kommer jag fortsätta med imorgon. Dessutom är det tisdag imorgon och då är det tisdagshandling åt mamma.

Nu har jag 9 arbetsdagar kvar och jag sitter redan nu och planerar vad jag ska börja med efter dom dagarna. Det är faktiskt rätt kul.

🥰 önskar er en härlig kväll 🥰