Jobba hemma, Vardagsliv

Jag kan inte bestämma mig

Jag kan inte bestämma mig – hur svårt kan det va ?!

När man suttit framför datorn hela dan och svarat på mail. Vidarebefordra mail som andra behöver ha info om innan jag slutar och börjat rensa en massa saker på datorn som inte ska finnas kvar innan datorn återlämnas så vill man göra någonting annat.

Och vad ska jag börja med ? Jag har lite saker att göra på min privata dator, men det kan jag göra i lugn och ro sen när jag sätter mig ner igen.

Eftersom det är tisdag har jag varit och handlat lite mat till mamma efter jobbet. Hon har ju det mesta hemma, men lite småsaker finns det alltid att handla. Lite fräscha saker och lite gott. Det måste man ju unna sig.

Nu när jag vet att jag snart slutar på mitt jobb kommer jag på saker som jag kan göra snart – när jag vill. Och en sak är att man inte vet hur julen kommer att bli. Denna jul så har jag tid att planera, baka, pynta och göra det riktigt mysigt och det hoppas jag att jag lyckas. med.

Nästa vecka är det halloween, men det firar vi inte så mycket, men man kanske ska fixa till nått kul ändå för skojs skull ?!

Hur firar ni Halloween ?

Brukar ni pynta, laga nått speciellt till halloween ?

Peppra mig gärna med allt kul 👻

Imorgon blir det ett besök på kontoret. Jag tänkte åka dit och städa mitt rum. Ta hem mina privata saker jag har i skåpen och se till att nån annan kan sitta där om nån vill.

Ja, det blev ett inlägg med lite gott och blandat och olika tankar. Nu får jag se vad jag ska börja med innan jag sätter mig framför min privata dator igen. Jag har ju lite att lära mig på den också. Just nu kan jag bara det enklaste. möjliga med att gå ut på internet, skriva text och lite annat också. Det finns ju en massa saker som jag inte ve.t hur det funkar än. Och vad eller hur man använder allt.