Vardagsliv

Det känns som ett avslut

Det känns som ett avslut när man har varit uppe på kontoret och städat sitt rum. Jag åkte upp till kontoret imorse efter morgonbestyren.

Alla privata saker som funnits i rummet åkte ner i påsar. Andra saker åkte ner i pappersåtervinningen och andra saker rensades bort. Men nu är det gjort.

Har hjälpt vår gulliga receptionist Victoria med lite saker och vi har gått runt och hämtat leveranser på vagnar då vår leveranshiss är sönder. Men två envisa kvinnor så fixar vi det. Chauffören på postnord undrade vad vi höll på med och var lite seg men efter : ta ner pallen här så fixar vi resten så fick vi som. vi ville 😁

På vägen hem så stannade jag till vid Åkermyntan då mamma behövde lite mer medicin från apoteket och några småsaker från affären. Jag passade på då mina arbetsuppgifter som jag haft några år nu försvunnit. Men dom måste ju det så det är bara att acceptera.

Tog tag i en arbetsuppgift när  jag kom hem då jag sagt / lovat / ville hjälpa en säljare med detta.

Jag har inte gjort. lasagne på jättelänge och hade planen att göra det till middag ikväll. Och självklart så blev den inte som jag hade tänkt – tog. för stor form,  gjorde för lite bechamelsås så det blev mer en pastagratäng, men den blev god ändå.

Just nu sitter jag i soffan med datorn i knät. Hundarna ligger runt mig plåster så just nu kommer jag ingenstans. Ha ha !

Men just nu spelar det ingen roll då jag ändå har planerat att sitta. här ett tag och göra lite saker privat.

Imorgon är det torsdag. Jag ska titta på min arbetsdator om jag har nått mer att rensa, kolla mailen och så får vi se hur dagen fortlöper.