Jobba hemma, Vardagsliv

Imorgon är det sista dagen

Imorgon är det sista dagen som jag arbetar. Sen blir det till att vända blad och planera annat. Jag börjar med andra planer redan på måndag så får vi se vad det inbringar. Jag hoppas att allt går bra och enligt plan.

Torsdag

Idag har jag rensat min arbetsdator på det mesta och imorgon blir det att göra det slutgiltiga. Sen blir det till att åka in. till kontoret och återlämna dator och blippen till dörren.

Jag har varit hemma hos mamma efter jobbet och hjälpt henne med att ta fram med det mesta inför hennes fredagslunch som vanligt. Hon har varit duktig och förberett en hel del, men att ta fram kastruller och serveringsfat kan hon inte, men nu står allt klart så hon kan göra det imorgon.

När jag kom hem hade jag fått blombud. Så gulligt ! Det var från två tjejer som är leverantör av inredningen på godisställen i butiker och som jag har haft mycket kontakt med.

Igår fick jag också ett kuvert hem med posten där jag har fått ett presentkort på Cervera från mina arbetskollegor. Så nu får jag gå in på deras hemsida och gotta mig lite och välja vad jag ska handla.

Kvällen blir lugn idag. Ska plocka ihop prylarna som jag ska ta med mig till kontoret imorgon så jag inte glömmer nått. Sen får vi se vad kvällen erbjuder.