Jobba hemma, Vardagsliv

Nettan has left the building

Nettan has left the building.

Ja, vad ska man säga ! Det är inget som jag kan göra någonting åt eller göra. Och det är med blandade känslor som jag nu lämnar min arbetsgivare idag.

Jag hade tänkt att jobba in i det sista, men efter några samtal och jag hade skickat ut ett “hej då” mail till mina kollegor på kontoret i Solna och Malmö / Helsingborg och fått tillbaka en massa respons som både gjorde mig glad, ledsen och berörd bestämde jag mig för att rensa datorn och logga ut.

Jag åkte till kontoret i Solna och lämnade in min dator med tillbehör och blippen till dörren. Två personer var på kontoret och det var det enda. Dom andra jobbade hemma eller hade tagit ledigt då det är Halloween.

Nettan has left the building

Jag lämnade några ord till vår tjej i receptionen med två små presenter till henne. Bara som en liten gåva och inget speciellt, utan bara som ett litet minne.

På hemvägen åkte jag förbi Barkarby och köpte två flaskor bubbel och lite småsnask till kvällen. Jag behövde inte ska förbi mamma och hjälpa henne då hon hade fixat det hon behövde inför lunchen med Bengt och Kjell.

När jag kom hem så visste jag inte om jag skulle sätta mig ner i soffan och lata mig, göra nått nyttigt eller vad jag skulle göra. Jag kan säga att det blev blandat. Efter att ha suttit i 10 minuter så satte jag på diskmaskinen, gick och satte mig igen för att sen resa på mig och hämta tvätten. Så har jag hällt på hela dan.

Jag måste landa ! Ha ha ! jag får låta helgen ta ut sin rätt innan jag kan landa ordentligt och sen ta tag i allt.

Christer skulle komma hem mellan 15 – 16 och jag finhackade rödlöken och planerade en liten förrätt.

Det blev en flaska bubbel, halstrade pilgrimsmusslor och en liten smörstekt avlång brödbit med löjrom ( som jag fått från mamma ) med lök och gräddfil ( till Christer ) och Creme fraîche ( till mig ).

Klockan är inte så mycket än, men jag tycker att det är skönt att röra på mig efter att jag ätit nått så jag ska ta och plocka ur diskmaskinen och plocka undan i köket efter förrätten.

Middagen får vänta en liten stund ! Det är ju i alla fall fredag.

Måste också bjuda på en bild idag som jag tog på hundarna. Nyfikna över vad jag gjorde så lyfte både Lillan och Robbi huvudet och tittade upp. Och Under sitter framför och förstår ingenting, men vill sitta nära sin småttingar som vanligt.

Ha en superkväll så återkommer jag ! Och det kommer jag göra en hel del nu framåt !