Smakbox, Vardagsliv

3 produkter från Smakbox på samma middag

3 produkter från Smakbox på samma middag

En lördagsmiddag är gjord med 3 produkter från Smakbox. Och jag kan säga att 2 produkter av 3 var helt ok.Hur förpackningarna på dessa 3 produkter ser ut ser ni längst ner i inlägget.

3. produkter från Smakbox på samma middag

Majs från Bonduelle

Vem tycker inte om majs i salladen ? Vi har det nästan jämt. Att få dom där små kornen som är krispiga och söta tillsammans med dom andra grönsakerna.

Och denna majs är också god.

Snabbinläggning med vinäger

Denna produkt har jag faktiskt inte själv sett i affären, men jag kan säga att jag kommer att titta efter den. Inte för att det är svårt att göra en lag och pickla gurka, morötter, rödlök eller nått annat, men denna var faktiskt riktigt god.

Jag picklade rödlök till middagen som jag satte in i kylen några timmar innan.

Inläggningen på flaskan är färdig att bara hälla på din picklade grönsak. Den har en mild smak och jag ska gå in och kolla på zeta.nu för fler recept.

Potatisbakelser med emmentalerost

I förpackningen ligger det 4 st djupfrysta potatisbakelser. Vi tog varsin och både jag och Christer kommer nästa gång vi tar dom andra att krydda dom innan vi sätter in dom i ugnen. Dom är krämiga och smakar potatis, men inget mer.

Potatisbakelserna väger 100 g styck och är glutenfria och innehåller potatis, grädde och emmentalerost.

 

Så här ser förpackningarna ut på det som vi testat.