Vardagsliv

Måndagmorgon och bubbelfrukost

Måndagmorgon och bubbelfrukost

När det bestämdes vilken dag som skulle bli min första arbetsfria dag bestämde jag redan då att jag skulle ha en bubbelfrukost med jordgubbar.

Måndagsmorgon och bubbelfrukost

Och nu är jag här – första arbetsfria dagen och bubbel och jordgubbar är framme.

Måndagmorgon och bubbelfrukost

Morgonrutinerna försvinner inte för det för det måste man ha alla dagar i veckan. Hundarna har fått sin morgonkiss i trädgården, fått mat och jag mitt morgonkaffe, Christer har åkt till jobbet och jag satte mig ner en stund framför plattan.

Men nu är bubblet framme !

Ni som känner mig vet att jag inte bara kan slänga mig ner i soffan och lata mig hela dan, men jag kommer att ta det lite lugnt också 😀

Det första jag i alla fall kommer att göra är att ta fram mitt block och skriva upp en to-do-lista. På sånt som jag “vill” göra. Sen får vi se vad det är som kommer att bli gjort.

Det som bla kommer att stå på listan är ;

  • lära mig alla kommandon på Macen
  • gå igenom min blogg och fixa lite där
  • skriva ner punkter och info om det som ska göras som skribent på Blogbiz
  • ta reda på allt med vad som ska göras när man har enskild firma

Det är dom viktigaste sakerna just nu, men sen ska betongformar fram, det ska fixas i arbetsrummet efter att ha rensat ut allt arbetsrelaterat…… ja, det finns att göra Men allt behöver inte göras på en gång. Om jag gör en sak varje dag är det ju bra.

Sen måste jag också utveckla min firma. Ja, ni ser huvudet snurrar av allt 🤣

Nu släpper vi det en stund ! 😉

Det var tur att jag tände lite ljus för just nu mörknade det på ordentligt ute. Klockan är drygt 9 och hela huset blev mörkt helt plötsligt. Tom hundarna verkar tro att det blev kväll igen för dom har lagt sig för att sova igen, Under snarkar som vanligt, Robbi håller koll med ett öga öppet och Lillan väntar på att nått ska hända –  som vanligt.

Måndagmorgon och bubbelfrukost

❤️ Over and out for now ! ❤️