Vardagsliv

Full fart mot helgen

Full fart mot helgen och jag har redan gjort en hel del fast klockan bara hunnit bli 9. Men idag känner jag mig verkligen på G. Det har tagit några dagar att inse allt som hänt runt omkring, men nu är det dax att sätta fart.

Full fart mot helgen

Bara för att man är hemma så ska man absolut inte frångå från sina rutiner och det man brukar göra. Så som vanligt, och som jag kommer att fortsätt med är att gå upp tidigt, ut med hundarna, mat och sen en morgonkaffe.

Efter att Christer åkt till jobbet gick jag upp och fixade till sängen och tog på mig och sig till att Nathis vaknade till. Hon kom hem igår efter jobbet och sovit hemma och fixat en väska med grejer som hon ska ta med till Michal efter jobbet.

Jag skjutsade Nathis till t-banan så hon slapp bussen. På hemvägen stannade jag till hos mamma och gjorde det sista innan hennes fredagslunch. Sen blev det också ett besök på affären så jag slapp åka ut en gång till på dan.

Datorn är framtagen och jag ska sätta mig ner och skriva lite och på eftermiddagen hoppas jag kunna vara ute lite och fixa på framsidan då det är fint väder.

Helgen

Jag har suttit och planerat lite inför helgen. Lite sånna där roliga saker som jag tänkte ta tag i men som inte blivit av. Två paket är på väg och om posten gör sitt jobb borde jag i alla fall få ett utav dom. Vi får se. Och ni som känner mig förstår nog att det handlar om 2 st betongformar.

Tänkte jag skulle försöka fixa till en plats och gjuta lite. Man kan ju ge bort i julklapp eller om det är så att nån är intresserad.

Lite frukost och sen sätta fart så jag hinner med det jag planerat

🅕🅡🅔🅓🅐🅖