Helg, Vardagsliv

Jag somnade ifrån hela kvällen

Jag somnade ifrån hela kvällen igår. Och det gör mig så arg. Men jag kanske behövde det. Men nu har jag en hel del att ta igen. Jag hade ju en del planerat. Hmm !

Jag somnade ifrån hela kvällen

Igår var det ju fint väder och på eftermiddagen tog jag en paus från datorn och gick ut och fixade lite i trädgården. När Christer kom hem bytte han däck på sin arbetsbil och jag fortsatte att fixa på framsidan. En himla massa löv skulle borstas bort. Ja, det kommer nog mer, men jag ville få bort dom som nu fanns och ville få bort lite annat som stod där.

Men nu är det borta från muren mot gatan och på plattorna framför huset. Jätteskönt ! Sen fick sig altanen en liten höststädning också.

På kvällen gjorde jag och middag och vi satte oss ner en stund för att ta det lite lugnt. Jag hade sen planerat att sätta mig framför datorn och skriva det som jag skulle, men……….. somnade. 😡 Och inte väckte Christer mig heller.

Vaknade till vid 00 och ni som också brukar somna till så där på kvällen kanske också blir pigga precis som jag. Jag skulle nu kunnat ha gjort det jag planerat, men det gjorde jag inte så vi gick och la oss efter ett tag.

Eftersom jag somnade så pass tidigt igår så vaknade jag tidigt imorse. Så efter ett tag så gick vi upp då Christer också vaknade.

Då vädret inte hunnit bli lite finare än så länge kan jag nu sitta framför datorn en stund.

Vad dagen sen kommer att erbjuda får vi se Jag ska ta fram min betong bla och börja gjuta lite. Plantera lite frön är också planerat så det är bara att sätta lite fart.