Mina döttrar, Vardagsliv

När man inte är trött

När man inte är trött och stannar uppe lite längre. Och det blev visst lite längre än vad jag tänkt. Men ibland kan det bli så och vad spelar det för roll egentligen ?!

Igår satt jag och skrev på förmiddagen och fick ett samtal från min äldsta dotter som varit och lämnat sina killar i skolan. Hon skulle på ett möte och skulle sen komma förbi en sväng efter det.

Vi överraskade min mamma med att åka till Lidl och köpa några saker som hon ville ha och sen åkte vi hem till henne.

Jag låste upp dörren och Michis sa hej. Mamma svarade glatt som vanligt men kände inte igen rösten. Ha ha ! När mamma sen som kom gående med rullatorn från toaletten såg Michis blev hon glatt överraskad.

Jag hade med mig mammas tvätt och några bunkar med lite mat från vår stek-middag och fixade in allt där det skulle vara.

Michis hjälpte mamma med några saker hon ville ha hjälp med och sen tog vi fram en sax och Michis klippte till mammas hår lite. Det var ju ett tag sedan både mamma och jag var hos frisören.

Michis klippte toppar och klippte upp mammas hår och mamma blev nöjd. På torsdag när mamma har sin duschdag kommer det bli ännu bättre då hon då kan fixa till håret lite bättre.

Michis och jag åkte hem till mig igen och Michis klippte även till mitt hår och jag fick bort dom där irriterande “testerna” som stack ut nertill. Jätteskönt.

Eftermiddagen och kvällen gick och jag skrev en hel del. Christer och jag åt middag och Christer gick och la sig vid 23, men jag var pigg och ville få undan lite på datorn så att jag inte hade så mycket att göra idag.

När klockan var 00.30 hörde jag Christer komma ner för trappen. Han var så säker på att jag hade somnat framför tv’n eller nått. Men tji fick han. Ha ha !

Jag var vaken en stund till, men klockan 01.45 gick jag också och la mig. Men jag var fortfarande pigg och låg och vred mig ett tag innan jag somnade.

Tisdag = handling

Christer är fortfarande hemma då han ska ha ett möte via datorn och åker ut och jobbar efter det. Jag kommer att åka ut och handla lite åt bla mamma då det är min vanliga tisdagshandlingen.

Det som är skönt är att jag kan välja att åka och handla tidigt istället för efter kontorstid då det är så mycket folk ute i butikerna.

Jag ska hämta ut ett paket som innehåller en form jag beställt och sen ska jag också “förlösa” några utav mina former jag göt häromdagen.

Ska ta och ta lite kort på allt och så får vi se – det kanske är nån som är intresserad av dom.