Pyssel - hemma, Vardagsliv

Dax att tänka på sig själv

Dax att tänka på sig själv nu kanske ?! Det har varit lite mycket åkande hit och dit, fixande hit och dit och mina egna privata saker har fått vänta. Men nu måste jag lugna ner mig lite 😁

Igår åkte jag iväg och skulle handla åt mamma. Och jag passade på att åka iväg tidigt innan alla andra åker ut och handlar. Jag hade två stopp och varenda stopp man än gör så måste man tänka på det där med parkering.

Är det här man ska betala eller är det här man sätter upp parkerings-skivan ? Men nu slipper jag det då Christer har satt upp en sån där elektronisk p-skiva – eller vad det nu kallas för. 🤣

Så fort man stannar med bilen sätts klockan igång, och efter några sekunder så drar den fram till rätt tid. Som igår stannade jag utanför Åkermyntan vid 9.21 och klockan drog fram sig till 9.30.

Och där står den tills man börjar rulla igen. Superskönt att slippa hålla på med p-skivan eller glömma den,

Mamma fick sina varor hon skrivit upp och som jag handlat och även mina få som jag handlat till oss. Och när jag var hos mamma så ville hon bli av med lite äpplen. Vad ska jag göra med dom ? Jag började googla och hittade en äpple-tzatsiki som jag tänkte göra till middagen igår. Och ett recept med korv, äpple, lök…… som ska ätas på torsdag.

Äppel-tzatsikin blev ingen hit här hemma så den tänker jag inte lägga upp här. Jag lägger bara upp mat och bak som vi tycker är ok. Vi får se hur maten blir imorgon 😁

Mina sista tomater som jag skördat från tomatplantorna är nu snart slut. Men jag har ju sått frön “så året runt” så vi får se om det blir några tomater i vinter eller till våren.

Onsdag

Jag har skjutsat iväg Nathis till t-banan så hon kommer till jobbet, ätit en macka till frukost och har tagit mig en huvudvärkstablett. Ska ta det lugnt en liten stund innan jag sätter fart.

  • skribenten Nettan ska skriva
  • hyacinter ska tas bort från krukor och sättas i vas
  • fixa lite betong och gjuta mer
  • ta kort på alla betong figurer som gjorts
  • ta reda på allt om enskild firma
  • baka

Ja, det finns lite att göra ! 🤔 So, I will be back !