Pyssel - hemma, Vardagsliv

Idag är en ny dag

Idag är en ny dag och en mycket bättre dag än i går.

I går skrev jag att det är dax att börja tänka på sig själv, och det kan man säga att jag gjorde. Efter att ha tagit en huvudvärkstablett la jag mig i soffan och tittade på några avsnitt av serien som jag började titta på för länge sen, men som sen inte har blivit av att fortsätta att titta på : Queen of South på Netflix.

Huvudet och yrseln fortsatte hela dan så jag tog det väldigt lugnt. Men på kvällen försvann yrseln och huvudet blev mycket bättre.

Efter middan blev det lite dator och vid 23 gick Christer och hundarna och la sig på övervåningen. Jag fortsatte titta på en film som slutade vid 1. Tröttheten hade inte slagit in pga att jag vilade nästan hela dan så jag låg kvar och småglodde på tv i soffan innan jag släckte. Jag ville inte väcka dom andra genom att gå upp så jag låg kvar 😀

Torsdag

Imorse kom Christer ner med hundarna som vanligt strax före 6 och jag tog över och såg till att hundarna fick mat.

Har sen fortsatt titta lite på min serie, fixat lite på datorn och börjat ta hand om hyacinterna som jag köpte häromdagen. Dom stod i jord, men jag tog bort dom och satte i vaser istället. Så 2 av 6 är klara i alla fall.

Dom 2 fick bli som lite dekoration på soffbordet.

Jag ska ta och göra mig iordning lite. Mamma ska få lite hjälp och på eftermiddan ska jag åka upp en sväng till Vällingby. Nathis fyller år på måndag och hon ville ha ett nytt set med akrylnaglar i present. Så vi beställde tid idag. Hon ville göra dom innan sin födelsedag. Jag får ta kort på dom sen.

Nathis kommer sen följa med hem, men hon visste inte om hon skulle åka till Michal redan ikväll eller imorgon efter jobbet. Det är ett evigt farande fram och tillbaka, men vi får se hur det blir sen då Michal har fått en lägenhet i Hässelby Strand. Ganska kul faktiskt, fast väldigt. nära haha !