Vardagsliv

Jag har lärt mig nått nytt

Jag har lärt mig nått nytt. Det kanske är någonting som många redan vet om, men jag hade faktiskt inte en aning om detta. Det som jag visste om är att många har irriterat sig på Santa Marias nya kryddburkar och deras nya design. När dom kom ut kom dom ut med ett större hål, men efter påtryckning kom dom små hålen tillbaka för att man skulle slippa få hela burken i det man skulle krydda.

Jag har lärt mig nått nytt

Det som jag har lärt mig är att locket är faktiskt ett mått. För att man ska slippa leta fram det där teskeds-måttet som ligger i lådan finns det en markering i din innersta ringen i locken som är just en tesked. Jag tog tom fram ett mått för att kolla om det stämde, och det gjorde det.

Helgen är över

Helgen är över och det är en ny vecka. Idag måndag och riktigt höstväder. Grått, trist och mörkt.

Här hemma har vi både tagit det lugnt och gjort nytta och annat som intresset har befunnit sig. Christer och jag var ute och gjorde lite ärenden både till oss, och mamma vill ha en gran i år utan någonting annat. Det fick bli en hjort från Rusta som hon önskade.

Christer och jag åt lite gott mitt på dan i lördags efter att vi gjort våra ärenden
En lång morgonpromenad

Jag har idag varit hemma hos mamma och rensat och ordnat i hennes frysar. Förra veckan städade jag ur hennes kyl och fick ordning och reda där, och idag blev det frysen i köket och frysboxen på nedervåningen. Nu har mamma total koll på vad som finns både uppe och nere så hon inte köper nått hon redan har hemma.

Jag ska ta hand om mina betongformar och blanda mer betong då jag har 2 nya formar. Sen blir det kort på alla som jag kommer att visa här. Jag vet att det är några som är intresserad av att köpa, och det kan ju finnas fler som är.