Pyssel - hemma, Vardagsliv

Sociala medier och planering

Sociala medier och planering på dessa blir det resten av kvällen.

Då det är tisdag har det blivit som en vana att jag åker och handlar till mamma och mig för veckan framåt.  Jag vet inte riktigt när vi började med detta, men det var ett tag sedan. Och innan mamma blev sjuk så åkte vi ut tillsammans och handlade.

Efter att corona satte fart och dom äldre blev tillsagda att vara inne och inte beblanda sig med andra så åkte jag och handlade. Men så blev mamma sjuk och fick dubbelsidig lunginflammation och vatten i lungorna och hamnade på sjukhus. Hon hade inte corona. Men hon har fått väldig komplikationer efter att hon varit sjuk och det är att hon har väldigt svårt att gå och har fått en rullator.

Dessutom har hon fortfarande vatten kvar i benen och varje morgon kommer hemtjänsten och sätter på henne stödstrumpor som dom sedan kommer och tar bort på kvällen Dessutom behöver hon hjälp med att duscha.

Men det som är det jobbigaste för henne är att hon kommer ut ur huset då det är trappor ner från ytterdörren och trappor upp till gatan. Och hon kan inte gå ner till undervåningen. Så att handla, tvätta och städa står på min lott.

Efter att jag varit och handlat fortsatte jag min städning här hemma som jag skrivit om i dom senaste två inläggen.

Nu är sovrum, vardagsrum, matrum och Nathis rum. klara.

 

Innan Christer km hem tändes ljus och mysfaktorn satte fart.

Middagen är avklarad, hundarna har fått mat och nu tänker jag tillbringa resten av kvällen på sociala medier och läsa bloggar, mail, planera lite och bara ta det lugnt.

❤️ Ha en bäst kväll ❤️