Pyssel - hemma, Vardagsliv

Man gör det man hinner

Man gör det man hinner. Och inbland blir det inte som man planerat. Och det blev inte min dag. Men det var inte negativt.

Man gör det man hinner

När jag kom hem efter att ha handlat så hade jag ju en plan. Min äldsta dotter Michis ringde och undrade vad jag gjorde och kom förbi en sväng. Så det jag hade planerat la jag åt sidan en stund. Innan hon kom hann. jag i alla fall rensa diskmaskinen och fixa tvätten. 😃

Vi satt och pratade lite och sen ringde Nathis och frågade om jag kunde hämta henne i Veddesta då hon var ledig idag. Michi och jag åkte för att hämta henne och Nathis viste inte att hon satt i bilen, och Michis gömde sig och skrämde Nathis rejält när hon hoppade in i bilen. Ha ha !

Michis var kvar en stund innan hon åkte hem och var hemma när Leon slutade.

Mina planer

Mina planer jag hade idag blev ju lite annorlunda, men man kan ju ändra och planera om, men jag hann med en hel del ändå.

Jag fixade till både mina trädgårds- hortensior som. jag planerat, tog in alla stenar som legat ute i regnet under altanen som jag har andra planer för, gjorde ny vaniljsirap till kaffet och gjorde en sockerkaka med mandarinsaft och kristyl. Så lite blev gjort i alla fall !

Efter middag satte jag mig och pärlade lite på tavlan som jag köpt till Nathis. Jag frågade om hon fortfarande ville ha den då hon ändå var hemma och det ville hon. En liten hörna kvar så är jag äntligen klar.

Klockan är nu över 10. Nathis har duschat och gått och lagt sig och Christer och jag sitter och tar det lugnt. Hundarna ligger och snusar bredvid mig.’

Imorgon är det torsdag och vi får se vad den dagen. innebär. Jag har som vanligt lite saker som jag vill göra. Jag ska kolla en sak på nätet, åka hem till mamma och hjälpa henne med det sista inför hennes fredagslunch som vanligt……….