Julen 2020, Vardagsliv

Ska vi köra all in i jul ?

Ska vi köra all in i jul ?

Cornonan fortsätter och den här julen blir absolut inte lik någon annan. Det pratas om hur alla ska fira, vågar vi fira, hur många ska vi vara när vi träffas och var ska man vara. Ja, det är många frågor som snurrar runt om i alla familjer.

Visst kan vi träffas, men vi måste fortfarande vara försiktiga med vilka vi träffar.

Och hur kommer det bli i affärerna när alla ska köpa julmat ? I normala fall vet jag ju att det brukar vara ganska mycket folk i butikerna precis innan jul. Men jag hoppas att alla tänker på det i år och går olika tider och handlar i god tid.

Vi är många som är hemma just nu av olika anledningar – permitteringar, jobbar hemma eller att vi blivit uppsagda. Och då har vi tid med annat som vi normalt inte hinner.

Så vad tycker ni ? Ska vi köra all in i år ?

Jag kan för min del säga att jag varje år säger bla : i år ska jag börja tidigt, eller i år ska jag göra ett pepparkakshus……. Men man hinner inte med allt man skulle vilja göra.

I år hinner jag det i alla fall, och nästa vecka är det tom 1:a advent.

Så jag tänkte försöka hinna / köra all in i år !

Har ni några saker ni velat göra till jul, men som ni inte hunnit ?

Jag har som jag skrev ovan velat göra ett pepparkakshus. Visst, jag har gjort det förut och dekorerat runt och på, men jag har velat rita något roligt hus och inte köra dom vanliga tråkiga husen.

Vi kanske kan peppa varann, ge varann tips vare sig det gäller dekorationer, mat eller annat som har med julen att göra ?