Julen 2020, Pyssel - hemma, Vardagsliv

Presentkort på Interflora är nu utnyttjat

Presentkort på Interflora är nu utnyttjat

När jag slutade på Cloetta fick jag ett presentkort på Interflora från konsulenter, säljare och teamledare.

❤️ Tack igen ! ❤️

Då får man passa på att köpa sånt som man normalt inte köper till sig själv i vanliga fall. Inte jag i alla fall. Jag är alltid snål mot mig själv, men köper gärna fina presenter till andra. Känns det igen ?!

Så igår när jag var i Åkermyntan tittade jag in i vår butik och fastnade direkt för en sak. Och när jag åter var där idag för att ta ut medicin åt mamma gick jag in och handlade den. Av resterande pengar köpte jag “plättar i luften”.

I butiken hade dom 2 kvar av denna och i den ena hade dom en blomma och i den andra ett ljus. Jag satte en blomma och pysslade till den lite med en ljusslinga.

Jultema – första ljusslingan inomhus

Igår skrev jag två inlägg om att sätta fart med lite inlägg med Jultema.

I det första inlägget ställde jag en fråga till er om vi skulle köra lite jultema med lite tips om allt som har med julen att göra. Fick tyvärr ingen respons. Ha ha !

Och i det andra inlägget satte jag mitt första jultema inlägg om mina amaryllisar – och min mammas. Och jag kan ju säga att mammas amaryllisar redan har skjutit fart. Jag får ta kort på dom nästa gång. Nu håller vi tummarna för att det bara inte är blad som kommer upp utan också en blomstängel – med blomma då.

Lördag

Ute är det inte så jättemysigt väder om man säger så. Det regnar och blåser så idag blir det innepysseldag för min del. Men det skulle bli bättre imorgon och då kan man ta sig en längre promenad med hundarna. Jag får väl ta fram Lillans tröja nu för hon är inte så intresserad av att gå ute länge i det här vädret nu.