Pyssel - Betong, Pyssel - hemma, Vardagsliv

Söndagsprojekt blandat

Söndagsprojekt blandat har det blivit idag !

Söndagsprojekt blandat

Efter att jag och Christer hade käkat lite frukost och tagit hand om alla morgonrutiner med hundar och annat gjorde vi iordning oss och åkte iväg till Dollarstore. Christer tycker om julmust, och ville ha Nygårda’s julmust och jag såg på Dollarstore att dom hade dessa för 10,- st plus pant.

Det blev både påskmust och ljus och lite servetter till mamma.

Vi åkte hem till mamma och tog ner hennes julsaker så jag kan fixa lite i veckan inför 1:a advent.

Väl hemma har det sen fixats lite – Christer åkte till Lövsta för att kasta lite saker, jag gjorde hallonpannacotta som jag egentligen skulle gjort igår, men då hade jag inga gelatinblad som vi köpte idag. Jag gjorde köttfärssås till kvällens middag….

Gjuta

Sen har jag fått ståltråd av Christer som jag nu satt i en utav mina formar och gjutit.

När dessa är klara så ska jag sätt in bilder på alla ifall det är nån som är intresserad av köp.

Måla

Jag har också förberett både vår tvättkorg och dörr som vi har i vårt badrum med Fushion som jag köpt. Då behöver man inte slippa och fixa utan måla med det först innan man målar med den färgen man vill ha sen. Och eftersom vårt badrum är vitt så kommer dessa bli vita.

 

Snart är det dax för middag och så får vi se om jag kommer att baka lite. Annars får det bli imorgon.