Pyssel - hemma, Vardagsliv

Varför bara göra en sak i taget ?

Varför bara göra en sak i taget – inte riktigt min grej 🤣

Både Christer och jag vaknade tidigt i morse så när klockan var 5.15 var vi uppe bägge två. Jag trodde jag skulle vara helt död, men jag har haft värsta energin nu på morgonen.

Jag “förlöste” två stycken formar som jag haft betong i. Nu har jag gjutit alla formar jag har och ska ta kort på alla.

När jag ändå var på övervåningen så tog jag fram vit färg och penslar och satte igång och började måla lite. Nu har jag tagit en paus och har också varit inne och skrivit lite.

Det var lite pilligt, men det är bara att fortsätta om ett tag igen.

Vad händer hos er idag ?

Här har jag en del planer idag och framåt veckan. Och det får göras mellan skrivandet.

Smöret är framtaget och jag tänkte göra lite saffransbullar. Undrar varför det egentligen heter “bullar” ?! Bullar för mig är ju för man tex gör kanelbullar med nån fyllning. Saffranskringlor kanske ? 🤣

Ska testa och göra “kringlorna” på ett annat sätt i år som jag aldrig provat så vi får se hur dom blir.

I veckan ska jag också åka till mamma och fixa till lite inför advent. Och sen ska mamma och jag planera vår lördagslunch som vi ska ha tillsammans på lördag.

Måla ska jag fortsätta med och betongen ska fotas.

Men allt detta ska ju inte göras idag och kvällarna är långa. Och är man både morgon- och kvällsmänniska så hinner jag nog en del.

Sen har jag ju min pärltavla som det känns som jag aldrig blir klar med och det är nog några som undrar varför jag inte blir klar. Men det tar faktiskt mycket längre tid än man tror. Jag ska gå iväg och ta ett kort på hur mycket det är kvar….

Den gröna rutan är det som jag har kvar, och sen är den 50 x 50 cm tavlan klar !