Pyssel - Betong, Vardagsliv

Här kommer mina färdiga betongformar

Här kommer mina färdiga betongformar som jag utlovat.

Jag har fått frågor om vad jag gjort för något av några och här kommer dom nu.

Jag är absolut inte duktig på det där med skuggningar när det gäller målning, och tycker att dom flesta är fina i bara vitt / svart. Vissa är påbörjade med färg, men alla kommer att målas på mer.

Denna form är den första jag gjorde. Jag har dessutom gjort formen själv då jag penslat silikon på min egna porslins-mops jag har. Den till vänster är i ren betong och den högra är målad vit. Den högra ska också målas på mer med lite vit färg och jag ska försöka mig på ögon och nos i svart. Den till vänster tänkte jag måla i svart istället så jag har en i varje färg.

Här har vi en större mops som jag målat vit. Jag tog fel färg på den svara delen mellan benen och det ska jag försöka åtgärda.

En chihuahua som jag också målat vit och den svarta biten mellan benen som ska åtgärdas.

Lövmannen som är rätt så tung. Denna är i rent betong och ja ska måla den vit. Dessvärre glömde jag sätta en hänganordning baktill så jag får komma på något sätt att sätta upp denna / luta den emot.

Skogsmannen i ren betong som jag också glömde sätta i hänganordning på som också ska målas.

Små tassar som jag gjort fler av. Jag har lagt mina som dekoration på min altan.

Ett hjärta som man kan sätta i ett ljus. Jag har gjort fler av denna och givit bort som blivit mycket bättre. Denna fick lite bubblor i sig och ska målas.

En tomte som ska få både röd och vit färg på sig

Ännu en tomte som ska få vit och röd färg på sig

En liten ros som jag har som dekoration

En påfågel-tjej som är min senaste utmaning. Denna har en upphängning baktill i form av ståltråd. Denna  har jag tänkte och måla svart och vit på något sätt. Inget bestämt än. Och blir det fel så får jag göra en ny.