Julen 2020, Vardagsliv

Julsakerna börjar komma fram

Julsakerna börjar komma fram här hemma såsom dom gör i dom flestas hem.

Stjärnor, stakar och dukar är nu på plats på dom flesta ställena. Sen kommer pyntet. Och det får bli i eftermiddag. Nu på förmiddagen och dagen blir det lite annat som ska göras.

Christer och jag ska iväg och kolla på en skrivare då min inte fungerar att koppla till min dator. Sen måste det handlas ett gäng med batterier då det går åt en hel del nu under julen. Alla dessa små slingor som kräver batterier 😀

I går på eftermiddagen stod jag och fixade några “röror” till lite olika små rätter som ska ätas idag hemma hos mamma. Det är röror och tilltugg som vi inte ätit förut så vi får se om dom är goda. Och är dom det så kommer recepten ut i eftermiddag.

I morgon är det ju 1:a advent och vi ska idag åka till mamma mitt på dan och ha en liten adventslunch med glögg och lite småplock. Bengt och Kjell kommer också.

Blir ett litet kortare inlägg såhär på morgonen, men ett längre i eftermiddag då jag nu vill sätta lite fart.