Julen 2020, Vardagsliv

Julpyssel och ljus slingor sattes upp

Julpyssel och ljus slingor sattes upp igår söndag. Det var många grannar som hade samma plan och ju mer klockan blev och ju mörkare det blev kom det upp mer och mer ljus. Även hos oss.

Eftersom vi var hemma hos mamma i lördags och firade 1:a advent så firade vi inget speciellt igår, förutom att vi tände det första ljuset.

Sen blev det till att fortsätta julpyssla här hemma. Nått som vi gjort i år är att vi har köpt en konstgjord gran. Det trodde varken Christer eller jag att vi skulle göra då vi tycker om granlukten och alltid velat ha en riktig inomhus.

Den får det bli kort på lite senare när den är klädd om en liten stund.

Vi var hemma hos mamma och satte upp en. ljusslinga utomhus hos henne och på vägen hem hämtade vi tre amaryllisar som jag köpt av en arbetskollegas dotter som sålt.

Husråttorna fick i år sitta i trappen. Elle om dom får ny plats om jag hittar någonting annat som passar bättre.

Christer gick ut och satte upp lite belysning på framsidan och fick sen lite mer inspirerad och jag fick upp nätet i vinbärsbusken som jag tyckte skulle bli fint. Jag ska också ta fram granslingorna också som vi haft på altanräcket.

Jag har tillbringat min dag framför datorn och fixat en del, men känner nu att det är dax att röra lite på sig. Få det sista gjort så jag kan ställa ut kartongerna i förrådet igen som är upp-plockade.

Imorgon ska jag iväg på fm och fixa mina naglar. Lite jul- / nyårsfeeling på dom också får det bli. Egentligen skulle jag inte fixa dom förrän nästa vecka, men nu har dom växt på sig så mycket att jag ändrat tiden.