Julen 2020, Vardagsliv

Julkalendern börjar

Julkalendern börjar

Undrar hur många år sen det är sedan jag tittade på julkalendern ?! Det är ju faktiskt lite kul även om man är vuxen.

Och även om man suttit på jobbet när den går på morgonen kan man titta på den på kvällen, men det har inte blivit av, eller så tittar man på nått avsnitt och sen fattar man ingenting om man missar nått avsnitt.

Men i år är jag ju hemma, så nu ska jag titta tänkte jag.

Vilken julkalender tycker ni har varit bäst genom åren ?

I år heter den Mirakel och handlar om två tjejer som lever 100 år mellan sig och byter själar genom ett svart hål.

Dom som jag känner igen i årets julkalender är Johan Glans, Annika Andersson och Babbel Larsson.

Så vad säger vi om årets julkalender ?

Det kanske inte är så lätt att säga efter det allra första avsnittet ?! Vi får fortsätta titta imorgon igen.

1:a decembers planer

Kaffet är uppsprucket och jag sitter fortfarande i morgonrock. Jag ska upp och göra iordning mig och småfixa lite. Sen blir det en tur till Vällingby och fixa mina naglar på Salong Shades, och sen ett möte lite senare.