Naglar, Vardagsliv

Saker och ting går framåt

Saker och ting går framåt

Alla har nog en hel del att göra så här innan jul, eller har ni det ? Det kommer ju bli en annorlunda jul i år om man säger så. Många kommer nog att befinna sig hemma i år istället för utomlands, på skidorter, på hotell eller har stora sällskap.

Det blir ju likadant för oss. Inte för att vi brukar vara många just på julafton i vanliga fall. Men det är så mycket som också är annorlunda i år – Nathis har pojkvän och Michis är skild och då ska ju barnen delas mellan mamma och pappa…..

Ja, vi får helt enkelt se hur det blir med allt.

Ändrade planer

Jag hade planerat en del som skulle göras innan jul, men det har blivit lite ändring på den planen då andra saker har blivit viktigare. Vad det handlar om får komma senare, men jag hjälper någon med något och vi vill se att allt går bra först innan vi talar om vad det är.

Upptäckte nu på kvällen att jag inte har satt in mina naglar, eller bild på naglarna kanske jag ska säga. Ha ha ! Det fick bli lite juliga naglar i 4 olika färger – matt röd med stjärna /flinga, röd, röd glitter och en vit med glitter. På tummen ör det rött med en halv flinga / stjärna.

julnaglar gjorda på Salong Shades

Ni vet väl i det här laget att jag aldrig har naglar som nån annan har. Nina och jag diskuterar alltid när hon filar och fixar naglarna vilken färg som jag ska ha eller hon rekommenderar. Sen  blir det alltid något kul på naglarna också.

Som jag skrev i mitt förra inlägg igår – uppdatering : det var inte i ett inlägg utan på Facebook jag skrev det, men recept kommer ändå – skulle jag prova ett nytt recept. Och om det var gott skulle jag sätta ut det, och det kommer jag att göra. För gott blev det och det blev också tummen upp både från mamma som fick en liten burk till middag ikväll och Nathis och Michal fick också det till middag ikväll.

För är det något som jag har svårt med när det gäller sådan här mat är det att göra det exakt till 2 personer. Men jag ser det så här – jag gjorde 3 personer mätta och glada. Ha ha !

Torsdag

Imorgon kommer jag ta en liten paus i det vi håller på med och åka på en liten tripp tillsammans med en fd arbetskollega. Bilder och om den trippen kommer uppdatering imorgon.

Fredag

På fredag får jag se om mamma behöver någon hjälp på fm innan hon har sin vanliga lunchdate. Sen blir det en liten tripp tillsammans med Christer som jag också återkommer med.

Det låter som om jag har mina dagar fulla med saker, men det finns faktiskt en hel del timmar både på dagar och kvällar där jag kan göra annat.