Julen 2020, Vardagsliv

Är alla lediga idag ?

Är alla lediga idag ?

Idag åkte jag iväg till mamma redan vid 9. Hon behövde lite hjälp att ta fram några saker till sin fredagslunch med “gubbarna” 😆

Min plan var nämligen att komma iväg tidigt till Barkarby innan det kom för mycket folk till butikerna. Och jag hade några butiker som jag bestämt att jag skulle till.

Jag började på den nya Lidl som jag blev glatt överraskad över då den var enormt stor och va jättefräsch !

När jag kom till parkeringen vid ÖoB var klockan bara drygt 10, men parkeringen var nästan full. Jag trodde jag skulle vara ensam nästan då folk brukar jobba vid den tiden. Men icke ! Är alla lediga idag ? Eller tänker andra som jag – jag åker ut när butikerna öppnar så är jag nästan själv och kan jobba senare ?

Det blev både ÖoB, Ica Maxi och Rusta och jag fick nog tag i allt som jag hade skrivit upp.

När jag kom hem klippte jag till halkskyddet jag köpt till julmattan.

Mat och det jag handlat är inplockat och det är snart dax för en dusch då Christer och jag ska iväg en sväng senare.Vill du köpa kaffe online som är ekologisk och produkter för din bakning? Då ska du köpa kaffe hos Wendelins kaffe som är svensk hovleverantör inom kaffe.

Här är mina påsar som jag kom hem med – mat, prylar och julklappar blev det.