Vardagsliv

En annan sorts julträff

En annan sorts julträff

I går efter att jag varit och handlat gjorde jag iordning ett litet “paket” till Micke och Lotta som vi skulle till på kvällen. Paketet var inget speciellt, utan bara lite godsaker i zellofanpapper och en amaryllis skulle vi ta med.

Vi brukar ha en liten sammankomst vid jul med Christers jobb, men eftersom det är som det är i år så blev det ingen julmiddag på nån restaurang. Vi åkte hem till Christers chef och hans fru istället.

Christer och jag trodde att vi var ute i god tid, men när vi närmade oss Barkarby mötte vi flera brandbilar, poliser och ambulanser och vi fick välja en annan väg.

När vi kommit en bit så hittade jag orsaken på telefonen : det brann i en lägenhet i Jakobsberg.

Massor av bilar var det självklart, och vi skulle till andra sidan stan så det fick ta den tid det gjorde.

Eftersom vi ändå inte skulle äta ute på restaurang så hade det beställt in annan mat och det blev libanesisk buffé. Nytt för mig, men dom andra hade ätit det förut.

Den röda paprika röran mitt på bilden var det verkligen en kick i och att doppa brödet i den var riktigt gott.

Lite gott och blandat !

Efter det blev det kaffe och lite smått.

Christer och jag åkte hem vid 22 och var hemma ca 1 timme efter och satte oss för att titta på en film = totalt värdelös. Ha ha ! Men vi kollade till slutet ändå. Ha ha !

Lördag

Lördag och man behöver inte frysa precis +6 grader ute. Jag var tom tvungen att gå upp och byta tröja då jag valde en alldeles för varm. Ha ha !

Plan ?

Vad planen är idag är inte riktigt bestämt än. Klockan är 9.30 just nu och hundarna har fått mat, jag kaffe och vi har tittat på julkalendern.