Vardagsliv

Hemma igen – now we talking

Hemma igen – now we talking

Jag vet inte hur många som läste mitt privata inlägg imorse  med känslor och hur läget verkligen är  – eller ska jag säga “varit”. Jag måste tänka på mig själv nu och både mamma och jag längtar till torsdag !

Har ni inte läst det så klicka på den blå texten ovan så kommer du direkt till det.

Efter torsdag tänker jag tillbringa mina dagar och bara göra det jag vill, och när jag vill 😃som varit min plan ända sedan jag blev arbetsfri den 1 november. Det har väl gått så där med det 🤣

Hemma igen

Som jag bla skrev i morse så var planen att åka iväg till Barkarby efter julkalendern, och panta och handla åt mamma så det var gjort.

Jag kunde inte låta bli att köpa röda tulpaner till både mamma och mig.

Jag åkte hem till mamma och fixade både mammas sovrum, arbetsrum och hall så nu är dom klara också.

Imorgon kommer det hem en bekant till mamma så då får det bli en eftermiddagstur till mamma och fixa det allra sista och rensa hela köket och ta bort ljusstakar.

Jag kom hem från mamma vid 11.30 och bestämde mig för att äta något och sitta ner en liten stund. Det fick bli lite lätt och nu är jag mätt.

Nathis har slutat från sitt arbete och är på väg till lägenheten. Hon ska komma hem och lämna lite kläder hon inte vill ha där och hämta lite andra så jag ska hämta henne om en stund i Hässelby Strand.

Sen blir det lite data-tid då jag har lite att ta hand om.

Men det kommer också bli lite annat blandat som ska göras – humöret ska upp till 100 % på topp och det är min plan from mitt inlägg i morse.

🌹 But I will be back 🌹