Inlägg

Vill du börja med e-cigg såsom jag ?

Sponsrat samarbete med eciggonline

Vill du börja med e-cigg såsom jag ?

För ett bra tag sedan köpte jag mig en e-cigg, en billigare variant i en butik. Information om hur den funkade, vad man behövde tänka på och vad som måste bytas fick jag ingen information om över huvud taget.

Butiken som jag handlade denna i låg inte i närhet av där jag bor så för att handla vätska till denna e-cigg gjorde att jag fick åka runt och leta.

Om man går in på Eciggonline’s hemsida hittar man all info man behöver när det gäller E-Cigg. Här finns startpaket, e-cigg för nybörjare eller om man vill ha nått mer avancerat, smaker på juicen och tillbehör som ska bytas ut.

Varför e-cigg ?

Så varför ska man egentligen börja med e-cigg ?

Det finns faktiskt en del olika saker varför man – och jag – ska börja med e-cigg. För det första så kostar idag ett cigg paket ganska mycket beroende på vilken sort man brukar köpa. Men du slipper röklukten, du slipper slänga fimpar på marken och kanske få irriterande blickar och dessutom kan du röka nästan var som helst.

Vilken produkt ?

Jag kan på en gång säga att jag redan har fått problem. Det finns så många varianter att välja emellan, men det finns info om alla på sidan och jag kommer att köpa en för nybörjare. Jag behöver inte ha en display att utläsa en massa information eller ändra på intag och annat avancerat.

Men det finns avancerade modeller också, och vem vet. Det kanske blir en sån längre fram.

Guide

Eciggonline har också en guide på sin sida där du kan få info om batteriet, vad du ska tänka på när du fyller din e-cigg med din utvalda juice, när du ska byta brännaren och mycket mer.

Juice och smak

Det finns jättemycket smaker att välja på. Du kan välja om du vill ha nikotin eller nikotinfri vätska till din e-cigg. Och väljer du med nikotin kan du välja hur stark nikotin du vill ha beroende på hur många cigaretter du brukar röka.

Röker du tex 10 – 15 cigaretter om dan kan du köpa en juice med 12 mg. Alla mg finns på sidan så att du kan se skillnaden. En vanlig cigarett innehåller ca 11 – 15 mg / ml.

Beställning

Beställer du före kl 15 så skickas din order samma dag, och handlar du för över 500 kronor och är en ny kund får du 10 % rabatt.

Så när man läst och bestämt vilken modell man vill ha, beställer man samtidigt smak eller varför inte smaker, och sen några tillbehör på en gång så man har hemma och kan byta när det är dax.

Här är bara ett urval på e-cigg för nybörjare