Vardagsliv

Idag blir det fullt ös både här och där

Idag blir det fullt ös både här och där

Idag är min dag planerad från början till slut och jag kan redan nu säga att på fredag kommer jag sitta med fötterna i soffan ! 🤣

Dom senaste dagarna och veckan har varit lite väl mycket då jag har fått lägga allt åt sidan som jag egentligen velat göra.

Medans Christer  släppte ut småttingarna i trädgården och gett dom mat så tog jag en ensam promenad med Under. Både för att han skulle få lite ensamtid med mig och för att han inte får äta.

Veterinär

Efter jag har gjort iordning mig så tar jag med mig alla tre hundarna och åker till zoo.se vid Bromma Blocks. Jag brukar åka dit och och vaccinera hundarna. Och sen är både Robbi och Lilla blivit kasserad / steriliserad där.

Alla ska vaccineras och sen kommer jag lämna kvar Under där och dom ska få fixa till Unders tänder.

Att borsta tänderna på en mops är inte det enklaste då när man tittar in i en mops mun ser det ut som om nån kastat in tänderna. Ja, självklart finns det folk som klarar av detta. Men nu ska i alla fall Under få lukta gott i munnen och få bort det som behöver bort.

Småttingarna ska sen lämnas hemma och jag åker vidare till mamma.

Fotografering

Vid sen lunch kommer mäklare med fotograf hem till mamma och huset ska fotograferas. Jag har städat huset så gott det går, men det finns saker som vi får flytta runt mellan rummen såsom kartonger med julsaker som suttit uppe tex. Och tänk på alla saker som man har i köket som måste plockas bort 🙄

Vem som sen hämtar Under från veterinären på eftermiddagen får vi se beroende på när han är klar – och jag.

Smakbox

I kväll kommer leverans av min smakbox till dörren och sen kommer jag nog sätta mig ner lite. Ha ha !

Men ni blir inte av med mig utan kommer tillbaka antingen under dan eller ikväll !