Smakbox, Vardagsliv

Allt blev avklarat som var planerat

Allt blev avklarat som var planerat

Antingen händer ingenting eller så händer allt på en gång. Och igår hände allt på en gång. Men nu är allt avklarat, trots att det blev lite väl mycket på samma dag.

Veterinär

Igår morse skrev jag ett inlägg där jag berättade om min dag. Det blev lite mer än vad som stod där.

Efter att jag gjort mig iordning så tog jag med alla tre hundarna i bilen och åkte till veterinären som jag går hos vid Bromma Blocks ; zoo.se

Lillan och Robbie fick sina vaccinationer och jag lämnade kvar Under för att fixa hans tänder. Han har ju blivit 9 år och jag vet att han hade problem med några tänder.

På hemvägen spydde Robbie ner hela väskan. Vet inte om det var en kombo av åksjuka och vaccination eller vad det var. Han har aldrig blivit åksjuk förut.

Väskan fick åka in i duschen när jag kom hem.

Fotografering

Robbie och Lillan fick komma hem igen och jag tog mig lite sen frukost innan jag åkte hem till mamma. Dom sista julsakerna åkte ner innan mäklare och fotografen kom.

När dom sen kom gick det av bara farten – saker flyttades fram och tillbaka mellan rummen, blommor och andra saker togs bort och flyttades och fotografen tog kort i alla rum.

För att mamma skulle kunna flytta sig och komma fram i rummen flyttade jag tillbaka lite saker innan jag åkte därifrån igen.

Under

Jag satte mig i bilen igen och åkte tillbaka till veterinären för att hämta hem Under. Knorren nere och tittade “under lugg” kom han in i rummet.

Under hade en del tänder som inte var så fina och som fick tas bort och all tandsten och annat var borta. Nu luktade han inte illa i munnen längre. Han har nån tand till som måste tas bort långt bak i munnen som dom inte kunde ta igår, så ny tid i januari är bokad för det.

Tillbaka till mamma

När jag åkt hem med Under så åkte jag tillbaka till mamma för att åtminstone plocka upp hennes kök igen så hon kunde laga mat och komma åt det hon behövde. Ljusstakarna satte jag också upp igen och resten av julsakerna får jag ta imorgon så det blir lite mer juligt igen i huset.

Jag fick ett sms när jag var hos mamma om att veterinären hade skrivit ut smärtstillande till Under som jag kunde hämta på apoteket, så på hemvägen blev det ett stopp i Åkermyntan för att hämta ut dom också.

Smakbox

Jag prenumererar på en utav Smakbox olika boxar och har tillägget Kylt och Fryst, och när man har det så får man boxarna levererade till dörren. Jag fick ett sms vid 16 om att dom skulle leverera mellan 18.30 – 21.30. Det är inget ovanligt, och när dom närmar sig brukar man få ett nytt sms där man kan följa chauffören i realtid.

Men jag fick inget sånt sms igår, men vi var ju ändå hemma så det var väl inga problem.

När klockan var 21.30 trodde jag att dom glömt mig, men dom hade nog väldigt mycket att göra igår och jag fick inte min leverans förrän 22.20. Tur att jag var vaken.

Och jag tycker ju att man borde fått ett sms om att det var försenat. Tänk om jag hade gått och lagt mig och dom ställt sakerna utanför dörren. Då hade dom stått där ute hela natten, och det var faktiskt frysta saker i påsen.

Jag ska ta kort på allt idag och sätta in. Sen blir det provsmakning och inlägg om dessa.