Pyssel - hemma, Vardagsliv

En helg med mycket avkoppling

En helg med mycket avkoppling

Det är vad denna helg har inneburit. Och det har varit jätteskönt då det varit lite hektiskt några veckor.

Jag och Christer har med andra inte gjort så mycket alls utan bara kopplat av, tittat på “våra” serier som vi följer och ätit gott.

Växer så det knakar

För ett tag sedan tog jag en murgröna som hängt på altanen och satte runt en ställning. Jag har hällt tummarna att den ska växa på sig, eller rättare sagt klara sig, för att ta in en blomma utifrån och ta in har ibland gjort att den inte klarat sig. Inte för mig i alla fall.

Så här ser den ut idag :

Hur mycket nya skott som helst. Så nu får jag låta dom växa lite innan jag kan snurra upp dom på ställningen. Men lite kul att det funkade i alla fall.

Ny vecka

Måndag och ny vecka. Men inget speciellt planerat. Jag ska väl fortsätta se till att min pärltavla nån gång blir klar – inte mycket kvar. Sen måste jag bara ta tag i mina betongfigurer som jag gjort. Ja, göra sånt som är kul.

I helgen tänkte jag baka lite mer lussebullar, men det blev aldrig av. Men igår blandade jag 2 påsar med lite rom som står och gottar sig i ett glas, så det kan nog bli en deg idag.

Mammas hus

Som ni läst tidigare så har vi städat och fixat i mammas hus inför fotografering och försäljning, och allt har gått med en rasande fart. Nu har mamma bestämt sig för att lägga i bromsen lite. Hon vill inte sälja just nu.

Och när jag skickade ett meddelande till mäklaren om detta så kändes det ganska bra faktiskt. Det vi inte hann var att avboka besiktningsmannen som kommer idag klockan 9.

Så jag får åka dit och kolla läget. Besiktningen gäller ju 1 år framåt, så kanske bra att få en koll i alla fall.