Vardagsliv

Var är min avi någonstans

Var är min avi ? Jag har nu i en veckas tid gått ut till brevlådan så fort jag sett att vi fått posten. Men inte har jag fått nån avi för att hämta mitt paket.

Jag har väntat på en form som jag ska gjuta i och jag är glad att jag betalade tjugo kronor extra eller vad det nu var för att få ett spårningsnummer.

När jag fått det väntade jag nån dag och såg sen att i onsdags förra veckan skulle mitt paket finnas hos vår Postnords utlämnare i vårt köpcenter. Men ingen avi kom dagen efter.

I dag åkte jag till vårt köpcenter och visade upp bilden på mitt paket. Killen bakom disken gick och hämtade paketet och så var det löst.

Tänk om jag hade vetat att det funkar att göra så så hade jag gjort det tidigare.

var är min avi

När jag ändå var i centrum passade jag på att gå in och handla det allra sista inför julen. Vår Ica butik som hittills alla bara gått in och handlat i hade en lång kö utanför.

Nu slussades folk in när dom såg hur många som gick ur affären. Det tycker jag var bra för gångarna är ju inte lika breda som på en Ica maxi och korgar och vagnar överallt.

Det som jag tycker är lite fel fortfarande när det gäller människor är att dom vill att man håller avstånd, men dom verkar vara analfabeter samtidigt.

Vem missar skyltarna som står utanför butikerna : Handla ensam. Varför tar man då med sig hela familjen med barn, mormor eller morfar och handlar.

Jag går och handlar själv. Ja, mamma kan inte gå ut och handla, men jag skulle ju kunna åka och handla med Christer varenda dag. Den enda gången vi åkte tillsammans var i lördags när vi skulle julhandla och var ute tidigt.

I morgon

I morgon ska jag hem till mamma på förmiddagen och ta fram duk, julservis och förbereda lite hos mamma.

Sen blir det hem och göra det sista med älgköttbullar, Jansson och lite annat.