Vardagsliv

En dag med ambulansbesök och efterlängtat paket

En dag med ambulansbesök och efterlängtat paket var det igår.

Det började redan för några dagar sen då jag tyckte att mitt hjärta slog så hårt och pulsen blev hög fast jag satt stilla.

Min vilopuls brukar ligga mellan 67 – 69 och nu gick den upp till nästan 100.

I går vid halv tolv gick pulsen upp igen till nästan 100 och jag blev jätteyr. Det slutade med att jag ringde 1177 då mannen inte tyckte om hur jag såg ut.

Då det var ganska lång kö så hann pulsen gå ner till 80 i alla fall, men jag pratade i alla fall med dom.

Jag kände mig lite susig i huvudet, men vi hade bestämt att åka till mamma dit Michis och Daniel skulle komma med barnan.

Vi tog en fika och barnen fick sina julklappar.

Vid fyra gick min puls upp igen och jag ringde åter 1177 och dom kopplade mig vidare till 112. Dom ville att jag skulle kollas upp och blev en prio 2.

Då ambulansen hade att göra så ringde 112 upp efter ett tag och kollade läget på mig och sa till att vi skulle ringa om det blev värre. Christer var ju också hemma.

Ambulansen kom och dom tog syresättning, puls, stick i fingret och även EKG för att se om hjärtat såg ok ut.

Att jag fått hög puls så att det blev obehagligt vet vi inte. Stress ? Vi som har tagit det så lugnt dom senaste dagarna.

Men vi får hålla koll på det så det inte fortsätter för då får vi ringa igen. Dom skickar ut ambulans istället för att man ska åka in till akuten.

Tack alla för er omtanke och stöttning som ni gett mig 

Paket

Jag har i flera år köpt almanacka från personligalmanacka då jag tycker den är så bra. Man kan utforma den till hur man själv vill ha den och den finns också i olika storlekar.

paket

Passande text detta år på almanackan i år : “this year is for me”

Mamma fick en sådan av mig förra julen så hon ville också ha en som också kom igår och som hon fick idag.

Jag har köpt pennor från samma sida som finns i olika färger och som man kan sudda om man skrivit fel. Dessutom finns det påfyllning till pennorna och det hade jag kvar.

Eftersom mamma och jag ville ha almanackan nu innan det nya året börjar beställde jag bara almanackorna, men jag ska faktiskt gå in och titta på deras andra tillbehör som finns och se om jag ska beställa.