Vardagsliv

Vi fick i alla fall i oss nått

Vi fick i alla fall i oss nått ,…

Godmorgon börjar jag med så här en fredag.

Jag vaknade imorse vid 4.30 med en värk i hand och överarm. Jag har köpt ett handledsskydd för att prova om det minskar domningarna i handen under natten.

Men i morse vaknade jag som sagt av en överhängande värk så jag tom fick panik. Det gick bara inte att ligga kvar i sängen.

Så eftersom jag varit uppe ett tag har jag redan tagit hand om hundar, druckit kaffe, tagit hand om tvätt och bäddat sängarna. Och klockan är precis slagen 7.

Vi fick i alla fall i oss nått

Nu har jag skrivit två inlägg om vår laxpasta. Igår skrev jag att vi äntligen skulle äta den men när jag öppnade påsen med den infrysta laxen tyckte jag den luktade konstigt.

Christer luktade också på laxen och för att slippa bli magsjuka så slängde vi den.

Jag tog fram en ny bit och började tina upp den i micron, men jag tyckte även att denna luktade konstigt, men inte lika mycket.

Jag började fixa middagen och när den var klar smakade både jag och Christer på den tillredda laxen och vi vet inte om vi inbillade oss eller om den smakade konstigt.

Det var bara att kasta ! Vi vågade inte chansa.

Så där stod vi med nykokt färsk pasta och ingenting till. Vad gör vi nu ?

Vi tog fram lite skinka och grönsaker och så blandade vi ihop det. Tur jag hade köpt en nybakt pen riche i alla fall.

Laxen köpte jag innan jul när det var bra pris. En halv sida som vi delade och frös ner. Så nu ska jag ta fram den laxen som är kvar och kasta.

Glömde vid bandet

Igår skrev jag också att Nathis som var ledig igår och idag ville till Dollarstore. Jag hade varit där tidigare och handlat men ville köpa en platta med coca cola.

Nathis passade på att handla en massa nyttiga saker till henne och Michal som mopp, toapapper, rengöringsmedel och lite annat.

Jag fick också lite granna i min korg.

När vi kom mot kassorna tog jag en platta med coca cola och när Nathis plockade upp sina varor på bandet ställde jag plattan på hyllan framför då det var jobbigt att stå och hålla i den.

Och där stod den kvar sen när jag betalat mina saker.

Christer frågade mig när han ringde sen om jag kommit ihåg att köpa coca cola och det var då jag kom på det : jag gömde den vid bandet i kassan.

Ja, ja, vad är en bal på slottet ? Man kan inte komma ihåg allt.