Shooping, Vardagsliv

Det är superbekvämt med hemleverans

Det är superbekvämt med hemleverans tycker jag. Och i går hade jag två stycken med trettio minuters mellanrum.

Jag har sett hur fler och fler grannar får leveranser från olika matleverantörer. Dit har jag inte kommit än då jag kan välja vilken tid jag är i mataffärerna.

Men att få hem andra produkter levererade ända fram till dörren är superbekvämt. Och då slipper man stå i den där kön hos postutlämnaren. För där är det köer nu ser man varje dag man går förbi.

Hemleverans 1

Jag har skrivit det förr, men. skriver det igen.

När jag för första gången köpte jordnötssmör fanns det märket jag köpte på fler matbutiker. Sen försvann den från en butik och till slut fanns den inte kvar på nån butik.

Jag googlade och kollade i varje kedja när jag var ute, men det var bara att gilla läget att den inte fanns.

Jag tror att den försvann pga att den är lite dyrare än alla dom andra sorterna som finns i butikerna. Så jag tror jag har provat dom alla. Men är inte lika nöjd.

Efter lite mer googlande så hittade jag ett företag som har onlinebestäljning : Delitea. Och i onsdags beställde jag hem fyra stycken burkar.

Vi beställde också lönnsirapen som vi tycker om när jag ändå skulle beställa. Dom hade bara en kvar i lager, men vi tog den så länge.

Och dagen efter, alltså igår torsdag kom leverans av detta ända fram till dörren. Det är faktiskt värt nittio kronor.

Dessutom får man ett sms när leveransen är på väg och man kan följa chauffören hela vägen och se beräknad tid när dom kommer. Super om man är ute någonstans.

hemleverans

Hemleverans 2

I onsdags beställde jag också en ny skrivare på nätet. När man ändå sitter och tittar runt på nätet vad man ska ha – varför då åka till butiken och köpa när man kan få den till dörren.

Eftersom jag har köpt en Apple-dator så gick det inte att använda den skrivaren som vi hade i arbetsrummet. Och den skrev dessutom bara ut i svart då vår större skrivare / scanner gått sönder.

Så nu beställde jag en ny färgskrivare med scanner som jag ska installera om en liten stund.

Jag är nyfiken och se om jag kan sitta på nedervåningen och skriva ut då den går över wifi. Men annars är det ju bara att gå upp en trappa.

Även här fick jag ett sms när den beräknade leveranstiden skulle va och kunde se chauffören åka runt och närma sig. Verkar som många leverantörer använder detta nu.

hemleverans