Pyssel - Pärlor, Vardagsliv

Måndag och min planeringsdag

Måndag och min planeringsdag

Godmorgon. Måndag och ny vecka. Drygt en minusgrad ute och mörkt och Christer har åkt och jobbat. Hundarna ligger och. myser efter sin frukost.

Planeringsdag

Almanackan är tom än så länge, men det brukar ändra sig under dan.

planeringsdag

Meny för veckan ska planeras och så ska vi se vad som mer kommer att hamna här denna vecka.

Men det ska inte bara planeras utan det blir lite annat också plus en liten kaka också som jag hade tänkt göra igår men som inte blev av.

Christer installerade in vår Viasat-box igår och självklart är det nått som strular. Men till slut funkade allt och vi kollade runt vad vi kunde göra och inte.

Det som vi upptäckte var att vi inte har TLC i vårt paket, eller rättare sagt Viasat har inte TLC i sina paket alls. Och vi som precis har börjat titta på Masterchef Australia.

Så nu på morgonen har jag sett till att jag har Discovery+ som innebär TLC också.

Kanske är några som tycker att det är töntigt, men vi vill ju se klart serien först.

Pärltavla

Igår skrev jag att jag var färdig med en tavla. Jag såg inte vad den föreställde efter att ha gjort mer än hälften och fick ett förslag på fjäril. Javisst kan det vara det. Men inte är den snygg inte.

Så jag antar att den åker ner i soppåsen.

Efter att vi hällt på med viasat-boxen igår satte Christer på en serie så vi kunde kolla så play funkade också. Jag satte mig och tog fram en ny pärltavla.

Christer var nyfiken på vad denna föreställde, men jag sa att han inte fick titta då denna är till honom, Och nu ska jag försöka se till att den blir klar till alla hjärtans dag.

Ni kanske förstår om ni tittar på bilden ?

Det är en text : I love….. och resten får ni se sen.