Vardagsliv

Tisdag innebär handlingsdag

Tisdag innebär handlingsdag som vanligt. Det har blivit det som rutin för både oss och mamma. Då har vi haft måndagen och planerat för veckan framåt.

Vaknade innan Christers klocka skulle ringa då hand och arm sov. Lite trött på det, men det går väl över till slut. Så jag gick upp i mörkret.

Morgonrutinen satte igång med hundar och morgonkaffe.

Handlingsdag

Inköpslistan är renskriven och jag kommer också få mammas när hon vaknat. Jag skrev tom min inköpslista på datorn denna gång. Sen kan jag fylla i mammas inköpslista på samma och det är lättare att handla.

Förra veckan gick rätt snabbt att handla då vi inte behövde handla så mycket, men nu har mamma kommit igång och är baksugen och behöver lite mer hem.

Förra veckan skrev jag att jag och Nathis var på Dollarstore och bla skulle köpa en platta med coca cola – och glömde den innan bandet.

Så nu tänkte jag åka dit igen och handla den där colan. Vi blandar ju cola i vår soda stream, men ibland kan det vara gott med original.

Middagstips

Har ni planerat nån meny för veckan ? Vår meny är klar och jag har sett till så den innehåller både korv, kyckling, fisk och färs.

Jag ska bla göra en pulled chicken som jag inte gjort förut och ett nytt recept som jag hittat på färsbiffar med rödvinssås. Och som vanligt kommer dom in här om dom är goda.

Om ni vill ha två förslag på middag så kan ni titta på mina senaste två recept som jag lagt in : pasta med fläskfilé ( eller fläskytterfilé ) i vitlökssås och fiskgratäng med citron och dillsås.