Pyssel - Pärlor, Vardagsliv

Idag har jag en morgonrock dag

Idag har jag en morgonrock dag, Det bestämde jag redan igår. Men jag kan säga att jag varit på väg att gå upp och ta på mig kläder flera gånger.

Jag har varit ute på ärenden, handlat, varit ute igen, och då tänkte jag att jag ska ha en dag utan det idag. Och har jag morgonrock på mig sätter jag mig inte i bilen och åker iväg.

Idag har jag en morgonrock dag

Att ha morgonrock på mig idag betyder inte att jag ligger i soffan och inte gör någonting. Ja, jag hade en lat morgon framför tv’n, men sitter framför datorn och gör lite saker.

morgonrock dag

Eftersom jag har en morgonrock dag ligger hundarna och myser bredvid mig. Robbi och Lillan ligger under täcket och Under ligger och lutar huvudet mot dom.

Mina små älsklingar.

Alla hjärtans dag

Har ni funderat på vad ni ska göra eller ge bort på alla hjärtans dag ?

Jag har börjat på en pärltavla som jag ska rama in och ge Christer.

Den översta texten är klar och resten får ni se när nästa rad syns bättre och har pärlor på sig.

Christer har inte sett tavlan men vet också att han inte får titta. Jag pärlar på kvällarna och vänder den sen upp och ner.

Resten av dan

Resten av dan blir det till att fixa lite framför datorn, men jag ska också rensa bland recept i min kartong som jag hittade häromdagen. Jag fick mamma att rensa lite hemma hos sig också och då fick jag hem tidningarna hon hade.

I tisdags när jag var och handlade och gjorde ärenden var jag inne på Plantagen. Där handlade jag fyra blommor till mammas köksfönster som en liten present. Men också frön.

Fröna ska jag kolla igenom och börja så lite. Jag har gjort en plats i arbets- / hobbyrummet framför fönstret så det både blir ljus och värme från elementet.