Inlägg

Vill du köpa en elbil till ditt barn ?

NärSponsrat inlägg i samarbete med Letsbuyit,se

Vill du köpa en elbil till ditt barn ?

Efter snö och slask längtar vi nu efter våren. Att kunna vara ute tillsammans med våra barn i trädgård och parker. Eller se våra barn leka ute med sina kompisar.

Har ditt barn krupit runt på golvet och lekt med sina bilar ? Visst kan man till våren ta ut dessa och köra på gräsmattor och gångar, men varför inte gå ett steg längre.

Att köpa en elbil för några år sen var dyrt och det fanns inte så stort utbud av dom. I dag kan du finna ett lite större utbud i butiker.

Du kan hitta en elbil för barn på Letsbuyit.se som har länkar till dom bästa produkterna. Här finns elbilar i alla dess former och i olika prisklasser.

Elbilar

Att leka med bilar kan både pojkar och flickor göra idag. Eller tillsammans. Dessutom finns det en uppsjö av olika bilar och alla barn tycker om olika bilar.

Att köpa en liknande modell som ni har i familjen kan vara kul. Men du kanske hellre vill köpa en modell som är din eller ditt barns favoritmodell.

elbilar

När bilen används ska du som förälder ha uppsyn över den och bilen får inte köras i trafiken.

Funktioner på elbilar

Bilarna har olika funktioner och dom finns också specade på varje modell. Det beror alldeles hur avancerad modell du vill köpa till ditt barn.

Vissa bilar har ett usb-uttag så att ditt barn kan lyssna på sin egna musik i bilen. Det finns också modeller som har en fjärrkontroll som du som förälder kan använda vid behov.

Bilarna ska laddas innan användning och batteri och laddare medföljer, men dom har också olika laddningstid och drifttid som kan utläsas på modellerna.

Om du är orolig att ditt barn ska kunna köra ifrån dig när du i början går bredvid bilen behöver du inte vara det. Vissa bilar körs i 3 km/h men det finns också bilar som går fortare.