Pyssel - hemma, Pyssel - Pärlor, Vardagsliv

Tur man var ute igår istället

Tur man var ute igår istället för idag då det tydligen ska komma mer snö.

Ute igår

Jag hade inte tänkt att åka ut något igår, men av nån anledning gjorde jag det i alla fall.

Vi har kastat några utav våra stekpannor och nu har jag ingen som jag kan använda för att göra tex köttfärssås eller nått som kräver höga kanter. Då måste jag ta fram vår wokpanna och det känns lite onödigt.

Så jag tog en sväng till Ikea och köpte en traktörpanna med lock.

Innan jag åkte till Ikea så gick jag in på Rusta då dom hade 50% på ramar om man är klubbmedlem. Jag hittade dom ramarna jag behövde så då behövde jag inte köpa dom på Ikea.

Då jag tvättat åt mamma åkte jag dit med allt plus en liten matlåda till henne med en köttfärsbiffar som jag lagt ut recept på tidigare. Dom blev godkända av mamma också.

På vägen hem gick jag in på Lidl då dom hade bra pris på ankfilé och mamma hade hittat ett gott recept som jag fick. Det fick bli två buketter med tulpaner också som jag satte ihop.

ute igår

Vi åt en mycket lätt middag igår med blodpudding och bacon och jag var baksugen så gjorde en efterrätt också som jag ska sätta in. Var inte helt hundra på den, men sätter in den ändå.

Idag

Torsdag ich det var sex minusgrader när vi vaknade. Det börjar bli varmare nu när klockan är nio.

Jag har sovit bättre för första gången på en vecka. Igår vaknade jag ju till efter nån timme efter att vi lagt oss då jag hade en sån värk i armen igen. Jag la mig istället på soffan.

Men inatt vaknade jag bara till två gånger och då utan värk i armen.

Ramarna som jag köpte igår ska fixas bla idag.

ute igår

Det blir lite klipp och fix då måtten inte riktigt stämmer.

Sen SKA jag så mina frön idag. Jag har sagt det såmånga dagar, men nu ska det ske.