Vardagsliv

Nu ska jag öka på stegen

Nu ska jag öka på stegen och inte bli en soffpotatis. Inte för att jag är en soffpotatis då jag hela tiden gör saker. Men jag har ju jobbat hemma sedan i mars förra året tom oktober innan jag blev uppsagd. Då blev det ju inte lika mycket steg.

På min app och klocka ( Fitbit ) ställde jag då in att jag åtminstone skulle gå 6000 steg. Men efter att ha ställt fråga på Facebook till mina vänner är den nu ökad till 10000 steg.

Öka på stegen

Då jag ville börja första dagen med att kunna gå en sträcka gick jag den själv. Lillan och Robbi är inte så förtjusta i att gå ute i snön. Under kunde självklart ha följt med men ville gå själv första dan. Han kan få följa med imorgon.

öka på stegen

Jag visste inte riktigt hur jag fick igång gps’en så klocka och app synkade, men jag satte igång träningsappen i alla fall och fick upp längd och steg. När jag kom hem fick jag igång appen så får hoppas att det funkar imorgon.

Så dom där 10000 stegen är redan avklarade då jag nu ligger på drygt 11000 steg och klockan är halv två.

Snöfall

Igår höll jag mig inne då det snöade hela dagen och kvällen. Och när Christer kom hem gick vi ut och både borstade av bilen och skottade utanför. Det kom ju ner en hel del.

Skottat på framsidan

Helgens väder blir lite kallt men inge mera snö som tur är. Jag har lite pyssel inne att göra men ska också försöka gå ut på mina promenader nu varje dag. Och blir det för kallt kan man gå två kortare istället för en lång. Under ska få följa med och ha lite egentid med mig.

Baksuget är tillbaka också och jag ska ta mig lite tid till det. Nu är det dags att komma in i rutiner igen på dagarna och inte hatta hit och dit.