Pyssel - Pärlor, Vardagsliv

Lördag och underbart väder

Lördag och underbart väder. Det är många som är ute och går och egentligen ska ju jag också göra det. Man kanske ska passa på medans solen är framme ?!

Ska bara värma upp mig lite och ta på mig lite varmare kläder då det är drygt minus nio grader ute. Under ska få sitt täcke och följa med.

Eftersom jag inte har varit ute på några dagar hade vi inget “roligt” alls hemma till frukost så det fick bli enkelt.

Lördag

Christer och jag har varit iväg och tankat bilen och handlat lite så vi har lite gott till imorgon bitti i alla fall. Det blev lite annat i korgen också när vi ändå var där.

Har en del på min todo / önskelista idag och vet inte vad jag ska börja med men det är bara roliga saker så inget tvång här inte. Det är ju en dag i morgon också.

Pärltavlor

Nedan tavlor är nu inramade som jag gjort med pärlor.

diamond painting

Denna tavla har jag ställt undan då jag ska ta fram den på alla hjärtans dag.

diamond painting

Denna tavla ska jag ställa i rummet på övervåningen där hundarna brukar sova på nätterna. Men vi ska måla och fixa till där uppe också.

Jag har börjat på en ny tavla också galning som jag är. Ha ha ! Men det är väldigt rofyllt att sitta på kvällarna och pilla med. Den tavlan är mycket större än dom som är ovan för den är drygt 80 cm på höjden.

Middagsplaner

Middagsplanerna för middagen är förberedd då jag tagit fram lax och pilgrimsmusslor. Har också tagit fram räkor som jag ska göra en förrätt av. Så ikväll blir det fisk och skaldjur då vi ska äta kalvstek imorgon.

Nä, fram med lite varma kläder och gå ut en sväng. Blir en kortare sväng idag än igår men ändå en promenad.

Så här fina är tulpanerna som jag köpte på Lidl förra veckan. Lite häftigt då dom är så olika.