Vardagsliv

Välkommen februari

Välkommen februari – nu närmar sig våren. Men just nu känns det långt dit då det har varit ganska kallt dom senaste dagarna.

I morse när vi vaknade så var det minus tio grader ute. Ingen blåst men jag blev ordentligt kall om fingrarna när jag var ute med hundarna i trädgården.

Februari

Måndag och idag den första dagen i februari. Vad dagen kommer att erbjuda vet jag inte riktigt än. Jag ska skriva lite då jag är skribent på Blogbiz. Sen får vi se. Jag hade ju tänkt göra en del saker igår, men gjorde bara det jag hade lust med. Så då får man ta tag i det idag istället.

Jag har ju skrivit flera gånger att jag ska så lite frön, men när jag tittade på jorden som jag har hemma så tror jag nog att jag behöver ny. Sladden sitter redan i bilen så den inte är frusen när jag åker till Plantagen för att köpa ny.

Promenader

I fredags var jag ute och tog en längre promenad som resulterade i 5,98 km. Då tog jag promenaden själv och det var riktigt skönt med en ljudbok i öronen.

I lördags tog jag bara en kort promenad och då följde Under med. Varför det blev en kortare berörde på att det blåste så det riktigt stack i ansiktet. Ja, jag vet att det kanske var en dålig ursäkt, men bättre en kortare än ingen alls. Det blev ju i alla fall näsan 2 km.

Idag väntar jag till mitt på dan för en promenad och då får nog Under följa med också. Han tycker det är så kul att få lite egentid med mig. Småttingarna tycker inte alls om att vara ute när det är kallt så än så länge så dom får vänta lite. Annars får jag bara vända efter halva vägen för att dom fryser.

Stickningar

Nu har jag haft mina stickningar och domningar i handen ett tag. Jag känner nu att min styrka i just högerarmen har blivit sämre och när jag haft dom där stickningarna så blir fingrarna lite uppsvullna. Jag ska ta reda på om jag behöver göra något eller om det är nått tillfälligt.

Det är ju lite jobbigt att man inte får sova hela nätterna då jag vaknar 1-3 gånger per natt av att fingrarna domnar och armen värker. Ibland får jag tom gå upp då armen värker så mycket och sätter mig i soffan till slut och försöker somna om.