Inlägg

Hur finansierar man sitt företag idag ?

Sponsrat inlägg i samarbete med Capcito

Hur finansierar man sitt företag idag ?

När kan vi börja leva som vanligt igen ? Även om vi är på rätt väg så kommer det att ta tid. Företag har fått  permittera anställa och även säga upp personal pga arbetsbrist. Det är varken kul för företagen eller dom anställda.

Företag behöver finansiering för att klara sig.  Och dom som blivit uppsagda har startat eget företag och behöver pengar för att få igång sitt företag.

Men hur får man hjälp med det då bankerna först och främst satsar på dom stora företagen ?

Finansierar

Capcito kan hjälpa dig med finansiering av ditt företag vare sig det är stort eller litet med både dina fakturor och lån.

Om du går till en bank för att få hjälp tittar banken på ditt företags siffror bakåt i tiden för att se hur det gått. Men i dag kanske det inte gått så bra för ditt företag och då kan det vara svårt att få hjälp med finansieringen.

Till Capcito kan du skicka en gratis offert för att se hur mycket ditt företag kan få låna. Offerten är inte bindande utan Capcito analyserar ditt företag och hjälper dig på vägen.

Capcito

Fyra företag startade Capcito 2015 och har SEB, Collector, Schibsted och Ventech som delägare.

finansierar

Det finns olika sätt att finansiera ditt företag och Capcito hjälper dig med vilket som är bäst just för ditt företag genom sin analysering.

Genom företagslån kan du få hjälp med att få igång ditt företag men du kanske behöver hjälp med att få in pengar på dina fakturor snabbt och vill använda fakturaköp istället. Behöver du kredit finns flex som är löpande om du behöver den.

Vilken hjälp du än vill ha så får du snabb och personlig service så fort du kontaktar Capcito. Du får besked och utbetalning inom 24 timmar och det finns inga dolda avgifter.