Inlägg

Hur finansierar man sitt företag idag?

Hur finansierar man sitt företag idag ?

När kan vi börja leva som vanligt igen ? Även om vi är på rätt väg så kommer det att ta tid. Företag har fått  permittera anställa och även säga upp personal pga arbetsbrist. Det är varken kul för företagen eller dom anställda.

Företag behöver finansiering för att klara sig.  Och dom som blivit uppsagda har startat eget företag och behöver pengar för att få igång sitt företag.

Men hur får man hjälp med det då bankerna först och främst satsar på dom stora företagen?

Finansierar

kan hjälpa dig med finansiering av ditt företag vare sig det är stort eller litet med både dina fakturor och lån.

Om du går till en bank för att få hjälp tittar banken på ditt företags siffror bakåt i tiden för att se hur det gått. Men i dag kanske det inte gått så bra för ditt företag och då kan det vara svårt att få hjälp med finansieringen.

Till  kan du skicka en gratis offert för att se hur mycket ditt företag kan få låna. Offerten är inte bindande utan Capcito analyserar ditt företag och hjälper dig på vägen.

Fyra företag startade Capcito 2015 och har SEB, Collector, Schibsted och Ventech som delägare.

Det finns olika sätt att finansiera ditt företag och Capcito hjälper dig med vilket som är bäst just för ditt företag genom sin analysering. Du kan om du vill låna till kontantinsats

Genom företagslån kan du få hjälp med att få igång ditt företag men du kanske behöver hjälp med att få in pengar på dina fakturor snabbt och vill använda fakturaköp istället. Behöver du kredit finns flex som är löpande om du behöver den.

Vilken hjälp du än vill ha så får du snabb och personlig service så fort du kontaktar Capcito. Du får besked och utbetalning inom 24 timmar och det finns inga dolda avgifter.

Att låna till kontantinsatsen för ett hem kan vara en lösning för dem som inte har tillräckligt med sparade pengar för att täcka den initiala kontantinsatsen som krävs för att köpa en bostad. Här är några saker att tänka på när det gäller att låna till kontantinsatsen:

  1. Kreditvärdighet: Din kreditvärdighet kommer att påverka din förmåga att få ett lån för kontantinsatsen. Långivare kommer att titta på din kreditpoäng och kredit historia för att bedöma din förmåga att betala tillbaka lånet.
  2. Räntesats: Räntesatserna för lån till kontantinsatsen kan variera beroende på din kreditvärdighet och den långivare du väljer. Se till att jämföra räntesatser från olika långivare för att hitta det bästa erbjudandet.
  3. Lånevillkor: Ta dig tid att läsa och förstå alla lånevillkor innan du skriver under avtalet. Se till att du är medveten om eventuella avgifter, räntesatser och återbetalningsvillkor.
  4. Återbetalningsplan: Utforma en återbetalningsplan som passar din ekonomiska situation. Se till att du har råd med de månatliga betalningarna och att du kan betala tillbaka lånet enligt avtalet.
  5. Alternativ: Innan du tar ett lån till kontantinsatsen, överväg andra alternativ som att spara mer pengar be om hjälp från familj eller vänner eller utforska statliga eller lokala program som kan erbjuda stöd för första gångs köpare.
  6. Rådgivning: Det kan vara klokt att rådgöra med en finansiell rådgivare eller mäklare för att få hjälp med att bedöma dina alternativ och fatta det bästa beslutet för din ekonomiska situation.

Kom ihåg att låna till kontantinsatsen innebär att du tar på dig ytterligare skulder så det är viktigt att överväga noga om det är rätt beslut för dig och din ekonomiska situation.