Pyssel - Pärlor, Vardagsliv

Varför bestämma allt i förväg ?

Varför bestämma allt i förväg ? Jag behöver ju inte det. Än ! Hade redan planerat min dag, men så blev det inte. Inte idag.

Jag stannade kvar uppe igår en stund då jag inte var trött och pärlade på min nästa tavla som är ganska stor. 83 cm hög. Trodde jag skulle somna som en stock, men det gjorde jag inte och när jag väl somnade vaknade jag till efter en stund.

Klockan halv fem gick jag upp och la mig i soffan och försökte hitta nån bra halvsittande ställning och strax före sex kom Christer ner med hundarna.

Varför bestämma allt i förväg ?

Det betydde att jag var ganska trött i morse så när Christer hade åkt så la jag mig ner och försökte sova lite. Men vid halv tio gick jag upp och käkade lite frukost och skulle ta tag i dagen. Det gick ett tag och jag satt och skrev lite.

Utanför vräkte snön ner

Huvudvärken började komma och jag tog en tablett och la mig ner i soffan och tittade på tv en stund och återupptog mitt fortsatta tittande på Blacklist en stund.

Gamla tidningar

Häromdagen skrev jag att jag hittat en kartong med en massa tidningsutklipp som jag håller på och rensar. Samtidigt håller mamma på med samma sak då jag hämtat upp en hög med sparade tidningar till henne. Nu ska här rensas.

När mamma tittat klart lägger hon tidningarna till mig så jag kan göra en snabbkoll innan jag kastar dom. Det är ju ändå jag som kastar dom.

Det är rätt kul att kolla på tidningarna från mamma. Nyss tittade jag i en från 1981

Nu när huvudvärken är borta kan jag kanske få en normal fortsatt dag. Christer kommer hem om några timmar och ikväll ska det bli helgrillad apelsinspäckad kyckling med dragonsås och rostad potatis. Är så trött på allt vanligt som vi brukar äta så jag ska försöka komma på lite olika saker med det vi har i frysen.

Det blir nytt på torsdag och lördag också som jag inte gjort. Kul med nytt.

Om ni vill äta en god färsmiddag ska ni testa färsbiffar med baconströssel som jag gjort.

Här är pärltavlan som jag håller på med. Det är en stor blå fjäder över hela tavlan. Det är lite svårt att se hur långt jag gjort hittills, men det är upp till själva fjädern som är klar,