Vardagsliv

Morotskakans dag inköp

Morotskakans dag inköp har det blivit nu på förmiddagen.

I morse vaknade jag vid halv fem och hade värk i armen igen. Och inte hjälpte det att skaka till armen för att få bort domningarna. Så jag gick upp och rörde på hela kroppen nere på undervåningen och halvsatt i soffan till halv sex. Då gick Christer upp.

När Christer hade åkt iväg satte jag lite fart med lite saker här hemma. Mådde ju lite konstigt i går så då blev det inte så mycket gjort.

Morotskakans dag inköp

Eftersom det är morotskakans dag idag så fick jag en anledning att baka lite. Men jag behövde köpa morötter så ringde mamma och kollade om hon behövde nått också.

Är på ett sprudlande humör och det kanske beror på solen som skiner för fullt. Så när jag var i affären gick jag till avdelningen med hårfärg.

inköp

Vad tror ni om den här färgen ?

Jag har i alla fall köpt den och ska sätta i den lite senare.

Först ska jag göra morotskaka. Och jag använder samma recept varje gång då jag är nöjd över den. Men får se om jag kan göra nån liten twist med den. Tänkte jag skulle ha lite valnötter i den denna gång.

Middag

Igår tänkte jag göra en middag som jag tyckte lät god men fick ändra mina planer då kycklingen inte var tinad. Men ikväll blir det det planerade : apelsinkyckling i ugn, hemmagjord dragonsås och rostad potatis.

Om ni inte vet vad ni ska äta så har jag lite recept som jag lagt in här på bloggen som tex : färsbiffar med baconströssel, pasta med fläskfilé och vitlökssås….. det finns fler att välja på. om du tittar i mina kategorier. Och fler kommer det bli hela tiden.